Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@01:58:48 GMT

پیش بینی مرگ با هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۷۴۰۰۱

پیش بینی مرگ با هوش مصنوعی

واحد تحقیقات هوش مصنوعی شرکت گوگل اخیرا الگوریتمی را طراحی کرده است که می تواند احتمال مرگ بیماران بستری شده در بیمارستان های را با دقت بالایی پیشگویی کند.

ایران آنلاین /به گزارش هات هاردویر، این ابزار هوش مصنوعی با بررسی و تجزیه و تحلیل انبوهی از اطلاعات مربوط به بیماران صرفه جویی قابل توجهی در وقت و هزینه های پزشکی به عمل می آورد و حتی می تواند یادداشت های موجود در فایل های پی دی اف را قرائت کند و در نهایت پیشگویی های سریع و دقیقی در مورد احتمال زنده بودن بیماران به عمل آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک بررسی آزمایشی پزشکان بر مبنای اطلاعات موجود در رایانه های یک بیمارستان و عکس های رادیولوژی پیش بینی کردند احتمال مرگ یک زن مبتلا به بیماری سرطان سینه که آب به درون ریه هایش نیز نفوذ کرده بود تنها ۹.۳ درصد است. اما هوش مصنوعی گوگل با بررسی ۱۷۵ هزار منبع اطلاعاتی به این نتیجه رسید که احتمال مرگ وی بیشتر و برابر با ۱۹.۹ درصد است. این زن چند روز بعد فوت کرد.

تحلیل گران می گویند طراحی این الگوریتم هوش مصنوعی توسط گوگل نشانه تلاش های این شرکت برای حضور جدی تر در حوزه بهداشت و درمان است. هر چند در زمینه حفظ امنیت و حریم شخصی افرادی که از این نوع سیستم ها استفاده می کنند، نگرانی های جدی وجود دارد.

/مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۴۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی

ایسنا/خوزستان مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان با اشاره به مشکلات بیمه‌ای این بیماران گفت: یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و داروها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است.

مریم خوش‌اخلاق در گفت‌وگو با ایسنا‏، با اشاره به ۸ ماه می روز جهانی تالاسمی اظهار کرد:‌ انجمن تالاسمی خوزستان ۲ هزار و ۲۰۰ عضو دارد که ۵۰۰ نفر از این افراد، بیمار سیکل سل هستند. بعد از مازندران، خوزستان دارای بیشترین آمار مبتلایان تالاسمی است.

وی در خصوص مشکلات فعلی بیماران تالاسمی افزود: داروی هیدروکسی اوره برای تعدادی از بیماران تالاسمی به عنوان جایگزین خون استفاده می‌شود، اما متاسفانه حدود سه ماه است که این دارو وارد نشده است.

خوش‌اخلاق با اشاره به تاثیر تحریم‌ها در کمبود داروی بیماران تالاسمی تصریح کرد: در حال حاضر داروی هیدروکسی اوره موجود نیست، در حالی که این قرص جایگزین خون برای برخی بیماران است و این بیماران بدون مصرف این قرص نمی‌توانند حتی فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند. هر چند داروی ایرانی و هندی مشابه این دارو نیز وجود دارد اما برای بسیاری از بیماران سازگار نیست و به آن حساسیت دارند.

مشکل انجام بررسی‌های سالانه تالاسمی برای بیماران

وی بیان کرد: یکی دیگر از معضلات بیماران تالاسمی در خوزستان این است که دستگاه ام آر آی T۲ star بیمارستان گلستان اهواز که تقریبا مختص بیماران تالاسمی است و میزان آهن قلب و کبد را نشان می‌دهد، حدود چهار ماه است که مشکل دارد و هیچ مرکز دیگری در اهواز وجود ندارد که با بیماران خاص قرارداد داشته باشد تا بتوانند بررسی‌ها را انجام دهند، بنابراین بیماران این بررسی‌ها را انجام نمی‌دهند یا با هزینه‌های زیاد به تهران مراجعه می‌کنند تا این بررسی‌ها را انجام دهند.

مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان گفت: بدون این بررسی‌ها اگر بیماران دچار عارضه شده باشند، دیر متوجه آن می‌شوند. این بررسی‌ها جزو چکاپ‌های سالیانه بیماران تالاسمی است. اگر این بیماران میزان آهن موجود در قلب و کبدشان را نسنجند، متوجه میزان بار آهن در این اندام‌ها نمی‌شوند و در نتیجه آهن دور قلب و کبد را فرا می‌گیرد و دچار عارضه قلبی و کبدی می‌شوند و دو عضو حیاتی بدن درگیر خواهند شد.

کوچک شدن بسته خدمتی بیماران تالاسمی

وی با اشاره به مشکلات بیمه‌ای تالاسمی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات بیماران تالاسمی این است که یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و داروها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است. مثلا قبلا چکاپ‌های سالیانه کاملا تحت پوشش بسته خدمتی بود، اما اکنون برخی آزمایش‌ها مانند تراکم استخوان هر دو سال یک بار باید انجام شود.

خوش‌اخلاق گفت: قبلا در بیمارستان بقایی اهواز همه هزینه‌های بیماران سیکل سل رایگان بود اما اکنون بیمارستان از این بیماران پول دریافت می‌کند و بعد بیماران باید فاکتورها را به بیمه خدمات درمانی ارسال کنند و مشخص نیست درصدی از آن پردخت می‌شود یا نه. بیمار تالاسمی حال خوشی ندارد، اما باید هزینه رفت و آمد را بدهد و پیگیری‌ها را انجام دهد تا ببیند بیمه پول هزینه‌شده را پرداخت می‌کند یا نه.

وی بیان کرد: سال گذشته از خردادماه سقف بسته خدمتی تمام شده بود و گفتند دیگر پول نداریم بنابراین بیماران باید پول پرداخت می‌کردند. بعد گفتند آبان‌ماه به بعد می‌توانیم هزینه فاکتورها را پرداخت کنیم، اما بیماری که در روستا است چگونه با بی‌حالی و سختی خود را به شهر برساند؟ هزینه رفت و آمد را هم باید بدهد تا ببیند فاکتورها را پرداخت می‌کنند یا نه. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اعلام هشدار نارنجی باد و باران در استان سمنان
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • احتمال وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر/ سواحل متلاطم است
  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود