Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از مدیکال‌اکسپرس ، این نتایج از یک مقاله‌ی تازه منتشر شده توسط محققان دپارتمان علوم کامپیوتر در دانشگاه کپنهاگ به دست آمده است. از شروع موج اول همه‌گیری کووید-۱۹ محققان در تلاشند تا مدل کامپیوتری بسازند که بتواند براساس سابقه بیماری و داده‌های مربوط به سلامت بررسی کنند که افراد تا چه شدتی به بیماری دچار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج به دست آمده از اطلاعات بیماران از  استان هوودستادن و استان شیلند دانمارک نشان می‌دهد که این هوش مصنوعی می‌تواند تا ۹۰ درصد تعیین کند که فردی که هنوز دچار بیماری نشده در اثر کووید-۱۹ جان خود را از دست خواهد داد یا خیر و هنگامی که یک فرد مبتلا به بیمارستان مراجعه می‌کند این هوش مصنوعی می‌تواند با دقت ۸۰ درصدی تشخیص دهد که آیا فرد به دستگاه تنفسی نیاز خواهد داشت یا نه.

پروفسور مادس نیلسن از مرکز علوم رایانه‌ای دانشگاه کپنهاگ می‌گوید: ما برای کمک به بیمارستان‌ها کار بر روی مدل‌ها را آغاز کردیم زیرا بیمارستان‌ها نگران بودند که دستگاه تنفس کافی نداشته باشند. یافته‌های جدید ما می‌تواند همچنین برای تشخیص اینکه چه کسی به واکسن نیاز دارد استفاده شود.

مردان مسن با فشارخون بالا بیشتر در معرض خطر هستند

محققان داده‌های بهداشتی از ۳۹۴۴ بیمار دانمارکی مبتلا به کووید-۱۹ را به یک برنامه‌ی کامپیوتری دادند. این اطلاعات به کامپیوتر آموزش داد تا ارتباط و الگوهای بین بیماری زمینه‌ای و نحوه مبارزه با کووید-۱۹ را تشخیص دهد.

هوش مصنوعی شیوع ویروس کورونای جدید را پیش‌بینی کرده بود

نیلسن می‌گوید: نتایج ما تعجب‌آور نیست. افرادی با سن بیشتر و شاخص توده‌ی بدنی بالا به نوع شدیدتری از بیماری مبتلا می‌شوند، اما اگر مرد باشید و فشار خون و یا بیماری عصبی داشته باشید احتمال نیاز به دستگاه تنفس و یا مرگ بیشتر نیز خواهد شد.

بیماری‌ها و عواملی که بر روی شدت بیماری تاثیر دارند به ترتیب اولویت: شاخص توده‌ی بدنی، سن، فشار خون بالا، جنسیت مذکر، بیماری‌های عصبی، بیماری مزمن انسدادی ریه، آسم، دیابت و بیماری‌های قلبی هستند.

نیلسن می‌گوید: افرادی یک یا چند مورد از موارد بالا را دارند باید در اولویت دریافت واکسن قرار بگیرند.

باید احتمال نیاز به دستگاه تنفسی پیش‌بینی‌ شود

محققان در حال حاضر در حال کار با استان هوودستادن هستند تا از نتایج تازه آن بهره ببرند. آن‌ها امیدوارند این هوش مصنوعی به زودی بتواند به بیمارستان‌های کشور برای پیش‌بینی تعداد دستگاه تنفسی مورد نیاز کمک کند.

نیلسن‌می‌گوید: هدف ما پیش‌بینی نیاز به دستگاه تنفسی پنج روز قبل از نیاز بیمار است و می‌خواهیم این‌ کار را با دادن اطلاعات بهداشتی تمامی بیماران کووید منطقه به کامپیوتر انجام دهیم. کامپیوتر هیچ‌گاه نمی‌تواند جایگزین بررسی‌های پزشک شود اما می‌تواند به پزشکان و بیمارستان‌ها کمک کند تا تعداد زیادی از بیماران را همزمان مورد بررسی قرار دهند تا اولویت‌ها را تعیین کنند.

با این‌ حال مسائل فنی هنوز در حال انجام است تا بتوان اطلاعات بهداشتی یک منطقه را برای کامپیوتر در دسترس کرد که پس از آن خطر بیماری برای افراد محاسبه شود.

این تحقیقات با همکاری مشترک بیمارستان‌های Rigshospitalet و Bispebjerg و Frederiksberg در دانمارک  انجام شده است.

کد خبر 583803 برچسب‌ها هوش‌ مصنوعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هوش مصنوعی بیمارستان ها دستگاه تنفسی هوش مصنوعی کووید ۱۹ پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۰۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارشهای رگباری مناطقی از اصفهان را فرامی گیرد/ کاهش ۳ درجه ای دما

آسیه آقایی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به گذر و فعالیت سامانه ناپایدار از امروز تا روز چهارشنبه بر فراز استان، اظهار داشت: بر این اساس وضعیت جوی در اکثر مناطق به صورت قسمتی ابری گاهی افزایش ابر و وزش باد به نسبت شدید تا شدید، در برخی مناطق مستعد احتمال گردوخاک و بارش‌های رگباری گاهی همراه با رعدوبرق و احتمال تگرگ، به ویژه در غرب و شمال استان پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه افزایش ابر در برخی مناطق شرق و شمال و روز سه شنبه احتمال رگبارهای پراکنده و موقت در این مناطق و در سطح استان، افزایش شدت وزش باد، گاهی تندباد لحظه‌ای انتظار می‌رود.

به گفته کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان کمینه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق ۲ تا سه درجه کاهش می‌یابد، گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۳ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه دمای آن به ۱۱ درجه بالای صفر بالای می‌رسد.

کد خبر 6098259

دیگر خبرها

  • اعلام هشدار نارنجی باد و باران در استان سمنان
  • ببینید | حال بد آرمین زارعی روی تخت بیمارستان؛ بیماری آقای خواننده چیست؟
  • احتمال وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر/ سواحل متلاطم است
  • آی پدهای اپل رونمایی شدند/تراشه نوین اپل متمرکز بر هوش مصنوعی
  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • مواج شدن دریا از امشب در خلیج فارس با وزش باد‌های جنوب غربی
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • بارشهای رگباری مناطقی از اصفهان را فرامی گیرد/ کاهش ۳ درجه ای دما
  • احتمال صدور حکم جلب جهانی، خواب را از چشمان نتانیاهو ربوده است