Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، یک تیم آلمانی ابزار یادگیری ماشینی را توسعه داده‌اند که می‌تواند به طور دقیق پیش بینی کند که آیا یک بیمار بدحال بر اثر  ابتلا به کووید می‌میرد یا خیر.

این سیستم از نمونه‌های خون برای اندازه‌گیری سطح  ۱۴ پروتئین استفاده می‌کند که نشان‌دهنده پیامدهای ابتلا به کووید است؛ محققان امیدوارند که ابزار آنها بتواند به بیمارستان‌ها و کارکنان مراقبت های بهداشتی در تصمیم گیری آگاهانه با منابع محدود کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از بیمارستان‌های ایالات متحده و بیمارستان‌های سراسر جهان در طول موج‌های کووید، مجبور به مراقبت‌های جیره‌بندی شده‌اند. محققان ممکن است این ابزار جدید را ایجاد کرده باشند که از یادگیری ماشینی برای پیش‌بینی بهتر نتایج سلامت بیماران کووید در بیمارستان استفاده کنند و به پزشکان کمک کنند تا تصمیمات درمانی آگاهانه‌تری بگیرند.

این تیم تحقیقاتی آلمانی از «Charity-University Medicine» در برلین، یکی از بزرگترین بیمارستان‌های دانشگاهی این کشور، می‌گویند ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی که آنها توسعه داده‌اند، با بررسی سطوح چهارده پروتئینی که در خون افراد یافت می‌شود می‌تواند وضعیت ابتلای بیماران به کرونا را به دقت ارزیابی کند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: کووید 19 هوش مصنوعی مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۳۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد

به گزارش قدس خراسان، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و هشتاد و نهمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "موسی الرضا شیرزور علی‌آبادی"، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم(ع) پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • توصیه‌هایی برای بیماران مبتلا به فشار خون (فیلم)
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد